La Calèndula és coneguda pel nom de "Meravella". L'oli essencial de les flors de calèndula tenen propietats cosmètiques increïbles. Es l'utilitza per a millorar la textura de la pell resseca, esquerdada i escamada. Desinflama i desedematiza teixits. Millora la circulació cutània. Brinda emoliencia hidratació i elasticitat a la pell VINE A ESTÈTICA CALÈNDULA I GAUDEIX DE LES PROPIETATS D'AQUEST MERAVELLÓS OLI